tagavai

Na Su'etusi le matou Falegaosimea e Sgs i le aso 11/23/2021

I Novema 23rd, 2021, le Yishang falegaosimea i Qingdao manuia pasia le sueina faasuetusi SGS.

O le fale gaosi Yishang o se taʻutaʻua gaosiga o lavalava i Qingdao.Na faʻatūina i le 2010, ma ua tupu aʻe e avea ma se tasi o gaosiga sili ona tele i le itulagi.Fa'atasi ai ma ana fale gaosi fa'aonaponei ma fa'aonaponei faiga fa'afoe, ua mafai ai e Yishang ona tu'uina atu oloa maualuga i ana tagata fa'atau.

Ina ia faʻamautinoa o loʻo ogatusa ona tulaga faʻatulagaina ma tulaga manaʻomia faavaomalo, na talosaga le fale gaosi Yishang mo se suʻega a le SGS.O le suʻega e faʻatautaia e se isi vaega e iloilo le faiga o pulega lelei ma faiga gaosiga o le fale gaosimea.

O le su'etusi e aofia ai se fa'asologa o su'ega faigata, e aofia ai faiga fa'alesiosiomaga, fa'atonuga lelei, pulega fa'alesoifua maloloina ma le saogalemu ma isi vaega.Ina ua maeʻa le asiasiga ma le suʻega, na tuʻuina atu e le au suetusi se iloiloga maualuga i le gaosiga o le gaosiga ma le pulega o Yishang.

Sa fa'atautaia le su'etusi i le aso 23 o Novema, 2021 ma sa lelei fa'ai'uga.Sa matua faagaeetia le au suetusi i le faiga o pulega faaonaponei, ma le tulaga lelei o oloa.Sa latou faamalo atu foi i le falegaosimea mo lona tuuto i le tausisia ma le saogalemu.

O le su'eina o le SGS manuia o se molimau i le tautinoga a le fale gaosi Yishang i le lelei ma le lelei.Faatasi ai ma le suʻega manuia, Yishang o le a mafai ona faʻaauau ona gaosia oloa lelei ma faʻamalosia lona i ai i le maketi o le lalolagi.

O le pasi manuia o le suʻega a le SGS e le gata ina faʻamaonia ai le lelei o le gaosiga o Yishang, ae faʻaalia ai foi o Yishang o loʻo i ai se uiga faʻamalosi i le lelei ma le saogalemu.I le lumanaʻi, Yishang o le a faʻaauau pea ona faʻatinoina le pulea lelei ma le saogalemu o le pulega, ina ia tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa maualuga ma saogalemu.

I le aotelega, o le manuia o le su'ega a le SGS o se matati'a tele mo Yishang Factory.O se faʻailoga o le fale gaosimea o loʻo i luga o le ala saʻo i tulaga o le lelei o le pulega ma le gaosiga o gaioiga.Fa'atasi ai ma le su'etusi manuia, ua i ai nei Yishang i se tulaga sili atu e fa'afetaui ai mana'oga o ana tagata fa'atau ma fa'atumauina lona tulaga fa'atauva i le maketi o le lalolagi.


Taimi meli: Feb-27-2023